(+ 45) 64 76 34 64 - Fax. (+45) 64 76 33 64 borringplast@borringplast.dk

Efter mere end 50 år i Borring-familiens eje, sætter en af virksomhedens mangeårige nøglemedarbejdere, Jesper Seistrup sig nu, med virkning fra 1. februar 2015, i direktørstolen, samtidig med at han overtager virksomheden.

Jesper Seistrup (36) har været ansat i Borring Plast siden 2007, hvor han har haft ansvar for både produktion og salg.

Jesper er oprindeligt uddannet plastmager suppleret med en management uddannelse fra IBC og har 17 års erfaring fra plastbranchen. Han udtaler: ”Det er med både store forventninger og respekt jeg overtager Borring Plast. Det er min vision at fortsætte den positive udvikling, Borring Plast har gennemgået i de seneste år, og yderligere forstærke virksomhedens position på markedet for teknisk sprøjtestøbning og egenproducerede kapsler.”

Anders Borring overtog sammen med sin bror Jens Borring virksomheden for 20 år siden efter forældrene. “Det er naturligvis ikke uden vemod at skulle tage afsked med familiens livsværk, men timingen er helt perfekt, og det er en stor glæde at overdrage virksomheden til Jesper. Han er yderst kompetent, kender virksomhedens DNA og vil drive virksomheden videre efter samme høje kvalitetskrav. Jeg er derfor overbevist om at både kunder og medarbejdere er glade for løsningen.” Anders Borring forklarer baggrunden for overdragelsen: ”Jeg ønsker at dedikere opmærksomheden mod min virksomhed SCANGRIP A/S i Svendborg, der vækster eksplosivt og på få år har udviklet sig til at være en førende leverandør af LED-arbejdslys til professionelle”.

Ejerskiftet markeres ved en reception på Borring Plast fredag den 6. marts 2015.

Yderligere oplysninger hos:

Jesper Seistrup, js@borringplast.dk , tlf. 29 26 70 30
Borring Plast A/S, Vædegårdsvej 8, 5690 Tommerup St

Anders Borring, ab@scangrip.com , tlf. 21 22 23 09

Klik her for at downloade pressemeddelelse som pdf.