(+ 45) 64 76 34 64 - Fax. (+45) 64 76 33 64 borringplast@borringplast.dk

Borring Plast A/S

Pioner siden 1964

Borring Plast A-S har siden etableringen i 1964 været pioner inden for sprøjtestøbning af plastkomponenter til industrien. Virksomheden har formået at bevare det udviklingsmæssige forspring i en hurtigt voksende branche.

I tæt dialog med kunderne har ønsket om kvalitet, fleksibilitet og økonomiske løsninger været drivkraften, som har ført frem til den dynamiske virksomhed, Borring Plast er i dag.

 

Kernekompetencer

Vi leverer ensartet kvalitet til tiden og vi arbejder konstant på at udvikle vores produkter og processer, til at højne kvaliteten endnu mere.

 

Vores baggrund

Borring Plast A-S er en familieejet virksomhed, der har oparbejdet en lang række kompetencer inden for sit speciale. Det er en del af virksomhedsånden at være en seriøs og stabil leverandør. Det er vigtigt for os, at vi leverer en høj og ensartet kvalitet til den ønskede leveringstid.

At vi er familieejet betyder, at ejerne er med i driften af virksomheden og at der dermed ikke er langt fra beslutning til handling. Det er vigtigt for os,at vores kunder ser os som en troværdig samarbejdspartner. Flere af vores kunder har vi således haft et tæt samarbejde med siden virksomhedens start i 1964. Som eksempel på vores kunder kan nævnes Electrolux, Velux, Velfac, Vestfrost, Howe, ABB, Juliana, Brüel & Kjær og Montana.

Vi kan dagligt glæde os over at kunne færdes i en moderne arkitekttegnet fabrik tæt på naturen i Tommerup vest for Odense. Her sørger vores stab af engagerede medarbejdere for at sikre optimale løsninger på de mange udfordringer fra vores kunder, når det gælder udvikling, kvalitet og service.

Læs vores profilbrochure her eller download den nedenfor.

Profilbrochure_BorringPlast