(+ 45) 64 76 34 64 - Fax. (+45) 64 76 33 64 borringplast@borringplast.dk

TamperCap

Skruekapseler med plombering.

TamperCap er en skruekapsel med plombering, til sikring af ubrudt emballage. Kapslerne bruges i den kemiske og tekniske industri samt til fødevareindustrien. Samtlige råvarer er godkendt til brug ved fødevarer.

Kapslerne er faldtestet på flaske i henhold til UN-anbefalingerne hos en række danske flaskeproducenter. TamperCap fås som CRC-Cap eller udelukkende med plombering.

 

Læs mere om CRC-Tamper Evident og TamperCap med plombering herunder.

CRC-Cap Tamper Evident

Denne kapsel er forsynet med plombering som er med til at øge sikkerheden for produkter brugt i den kemiske, tekniske og farmaceutiske industri. Plomberingen giver en indikation af, hvorvidt emballagen har været brudt. Det særlige ved Tamper Evident kapslen er, at den bliver ved med at være børnesikret selvom beholderen åbnes og lukkes gentagende gange.

TamperCapfaver

Bestil prøver her

TamperCap

TamperCap er en skruekapsel med plombering, til sikring af ubrudt emballage. Kapslerne bruges i den kemiske og tekniske industri samt til fødevareindustrien. Efter brudt emballage, forbliver plomberingen på flaskehalsen. Herved undgår man at plomberingen havner et utilsigtet sted. Denne kapsel har særdeles gode tætningsegenskaber og et pålideligt gevind, som er let at skrue på igen. Desuden er kapslen konstrueret således, at den giver et meget nemt procesforløb i fyldeanlægget. TamperCap fås i vores standardfarver eller kundespecificeret farver.

TamperCapfaver

Bestil prøver her