(+ 45) 64 76 34 64 - Fax. (+45) 64 76 33 64 borringplast@borringplast.dk

CRC-Caps

CRC-Caps fremstilles i seks standardfarver.

Alle CRC-Caps fremstilles i seks standardfarver, derudover fremstiller vi kapsler i kundespecificeret farver. Kapslerne fås med forskellige inderdele specielt designet til forskellige formål.


Læs mere om vores CRC-kapselserie herunder.

CRC-Cap med konustætning

CRC-Cap med konustætning er seriens standardkapsel. Inderdelen er støbt med en konustætning, der lukker ned i flaskehalsen og sikrer flaskens tæthed.

Denne CRC-Cap er afprøvet hos Dansk Teknologisk Institut i henhold til DS/ISO 8317 for krav til børnesikret emballage og har bestået faldtest i henhold til UN-anbefalingerne. Kapslerne fås med finrillet yderdel i størrelserne ø22, ø24, ø28, ø30 og ø40 og med grovrillet yderdel i størrelsen ø28, ø30 og ø40. Kapslerne kan bestilles i vores standardfarver eller fremstilles i en kundespecificeret farve.

CRC-Cap-med-konustaetning-faver

Bestil prøver her

CRC-Cap med LDPE dyse

Denne børnesikrede kapsel er forsynet med en dyse, der gør det lettere at dosere emballagens indhold. Der er muligt at vælge imellem to forskellige typer. En standard dyse til tyktflydende væsker eller en dyse med doseringsventil, der begrænser mængden af væske, der hældes ud når flasken vendes på hovedet. Kapslen fås i vores standardfarver eller fremstilles i en kundespecificeret farve.

Yderdelen fås finrillet i størrelserne ø22,ø24 og ø28 og grovrillet i størrelsen ø28.

CRC-Cap-med-LDPE-dyse-faver

Bestil prøver her

CRC-Cap med liner

Denne børnesikre kapsel er forsynet med enten en plast-, aluminiums-, eller induktionsliner som forhindrer ætsning af kapslen. Kapslen kan også leveres med andre typer af linere, såsom induktionsliner med lift & peel funktion og ventilliner. Kapslen er afprøvet hos Dansk Teknologisk Institut i henhold til DS/ISO 8317 for krav til børnesikret emballage. Der er desuden gennemført en faldtest i henhold til UN-anbefalingerne. Kapslen fås i vores standardfarver indikeret med farveikoner eller i en kundespecificeret farve.

Kapslen fås i grovrillet design i størrelserne ø28 og ø40 samt i et finrillet design i størrelserne ø22, ø24, ø28, ø40.

CRC-Cap-med-liner-faver

Bestil prøver her

CRC-Cap med PCO gevind

Vores CRC-Cap fås med PCO1810 gevind eller den såkaldte ”softdrink hals.” Denne kapsel fås udelukkende med konustætning og fremstilles med finrillet eller grovrillet yderdel, i størrelsen ø28. Kapslen fås i vores standardfarver indikeret med farveikonerne, eller en kundespecificeret farve.

Bestil prøver her

CRC-Cap med POM inderdel

Denne kapsel er udviklet til aggressive kemikalier. Kapselens inderdel er lavet af POM (polyoxymethylene). Når inderdelen er af POM, kræves der et mindre påskruningsmoment end ved konventionelle kapsler af PP eller HDPE.

Yderdelen leveres i vores standardfarver eller en kundespecificeret farve. Inderdelen med konustætning eller liner leveres i neutral. Kapslen fås desuden med dyse som leveres i sort, hvid eller neutral. Vi kan fremstille alle kapsler i vores sortiment med POM inderdel.

Bestil prøver her

CRC-Cap med pitch 4,24

Denne CRC-Cap med konustætning er designet specielt til at passe på flaskerne fra det engelske firma Esterform. Stigningen på gevindet er 4,24. Den passer til følgende flaskestørrelser: 250ml, 500ml (med og uden riller), 750ml og 1000ml.

Yderdelen leveres i standardfarverne sort, hvid, rød, gul, grøn og blå. Inderdelen er neutral. Kapslen fås i det finrillede design og er godkendt efter ISO 8317.

Bestil prøver her